Taart met meloen

Waarom bestaat er eigenlijk geen taart met meloen?

Je hebt appeltaarten en aardbeisloffen, frambozentartelettes, mangoschnitten en kersenvlaai. Waarom bestaat er eigenlijk geen taart met meloen? Zou het lekker zijn? Misschien is de smaak dan wel een beetje vreemd… leuk is het gebak in ieder geval.
In Coronatijd bracht Meloentje ook bezoek aan jonge jarigen. De kleinkinderen van de lieve oma in de zorginstelling. Een verjaardagskaart knutselde de clown ter plekke in elkaar. Meloenpitjes groeiden uit tot Meloenenbloemen en mega grote Meloentaarten verschenen uit het nietsDelen mag!

Meer berichten van Meloentje

Wat doet een contactclown?

Bij mijn spel staat de mens met dementie centraal. Ik richt mijn aandacht het liefst tot één persoon, met wie en voor wie ik er in alle rust ben.

Muts en Meloentje

Wat zet ik op mijn hoofd? Het publiek mag kiezen… Worden het bloemen? Of een mooie blauwe muts? Of toch die met de oortjes…

Clown meloentje roepend voor het raam

Achter glas

Als contactclown in coronatijd speel ik veilig achter het raam met en voor mensen met dementie. Het glas zit in de weg en tóch is verbinding mogelijk.

Stuur gerust een berichtje